ATLI ORMAN MUHAFAZA MEMURLARININ AKIBETİ

10.01.2020
1.786
ATLI ORMAN MUHAFAZA MEMURLARININ AKIBETİ

ATLI ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI GÖREVE HAZIR, ANCAK YAKINDA KALACAK YERLERİ OLMAYACAK!

atlı ormancı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatı ile pilot bölge seçilen İstanbul Belgrad Ormanları’nda hayata geçirilen “Atlı Orman Koruma” uygulaması ile ormanlarda yeni bir dönem başladı. Nisan ayında göreve başlayan dört at ve altı Orman Muhafaza Memuru hafta sonları piknik için mesire alanlarına gelen vatandaşları hem ormanlar konusunda bilinçlendiriyor hem de Orman Genel Müdürlüğü’nün kamuoyunda tanıtılmasına katkı sağlıyor.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gören ve sempatiyle karşılanan atlı Orman Muhafaza Memurları, Orman Genel Müdürlüğüne yük olmuş olacaklar ki, bırakın lojman tahsisini, bulundukları misafir haneden kovulmakla kalmayıp, mutfak ve çamaşırhane gibi günlük ihtiyaçlarını gidermeleri bile yasaklanmış durumda.

Orman Genel Müdürlüğünü temsil eden, tanıtımını yapan ve Orman korumanın ne denli önemli olduğunu gayet güzel bir şekilde toplumla paylaşan genç meslektaşlarımıza yapılan haksızlıktan bir an önce vaz geçilmesi gerekmektedir. Misafirhanelerden Orman Muhafaza Memurlarının kovulması, mutfak ve çamaşırhane gibi insani ihtiyaçların giderileceği imkanların dahi ellerinden alınması, misafirhaneler hakkındaki soru işaretlerini çoğaltmaktadır.

Tek temennimiz meslektaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi ve verdikleri emeğin karşılığı olan ilginin ve değerin bu genç meslektaşlarımıza gösterilmesidir.

 

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Ormancı dedi ki:

    Yıl olmuş 2020 bir taraftan yerli araba bir taraftan atlı koruma.

  2. Mustafa DURSUN dedi ki:

    Bu durum, Ormancılığın sadece görünen bir hali-yüzü…
    Yöneticilerin, Atlı Koruma ekibinin, o koşullarda hizmet edebilme imkanını bütünüyle ele alıp, düşünüp değerlendirmeden vitrinden yana suni işlerle bir hizmet algısı meşguliyetleri olduğu anlaşılmıştır.
    Bu gösterişlerden vaz geçip, kurumsal liyakat gereği bu göze hoş şeylerin de bir maliyetinin olduğu düşünülüp ona göre ‘tekeden süt çıkarma’ya çalışmadan Koruma Ekibine, Ormana salınan yılkı atları muamelesi yapılmadan gerekli imkanlar tanınmalıdır…