OMMB PLATFORMU SEÇİMİ KAZANDIKTAN SONRA NELER OLACAK?

11.11.2022
159
OMMB PLATFORMU SEÇİMİ KAZANDIKTAN SONRA NELER OLACAK?

27 Kasım’da yapılacak olan Orman Muhafaza Memurları ve Emekliler Derneği seçiminden sonra OMMB Platformu adına İbrahim Uysal Başkanlığında dernekte köklü değişiklikler yapılacaktır.

Önceliğimiz Derneği en az 15 şubeye ayırıp bundan sonra yapılacak dernek seçimlerini bu şubeler üzerinden yaparak derneğin en büyük gider kalemlerinden biri olan Düzce’de sandık kurmak gibi bir garabetten kurtarmak olacaktır. Ayrıca bu şubelerin ekonomik olarak ayakta kalıp daha rahat hareket edebilmelerini sağlayabilmek adına şubelerdeki üye aidatlarının %30 unu dernek faaliyetlerinde kullanabilmeleri adına şube yönetiminin kullanımına bırakılacaktır. Bu şekilde derneğin idaresi üç beş kişinin inisiyatifine göre değil bizzat üyelerin isteği doğrultusunda yapılacaktır. Şube başkanları dernek üyeleri tarafından seçilen iş yeri temsilcileri tarafından belirlenecek ve Türkiye genelinde her dernek üyesinin yönetime katılımı sağlanacaktır. Her üyenin kendi şubesinde oy kullanması sağlanacaktır.

Geçmişte şu veya bu nedenle dernekle ilişiği kesilen tüm meslektaşlarımızın tekrar derneğe üye olabilmelerinin önü açılacaktır. 

Dernek genel merkezi kesinlikle ANKARA olacaktır. Bir yıl içerisinde dernek Ankara’ya taşınacak ve ilk fırsatta derneğe ait olan bir bina alınacaktır. Düzce 1 nolu şube olarak kalacağı gibi, Düzce’de bulunan dernek binası Şehit Orman Muhafaza Memurları Müzesi haline getirilecektir. 

Şu anda 1590 olan üye sayısını bir yıl içinde 5000 e çıkararak derneğin ekonomik gücünü artırılması için çalışılacaktır. 

Orman Muhafaza Memurlarının üniversite okuyan evlatları için başarı sırasına göre  burs verilecek ve sıralama Web sitesi üzerinden yayınlanarak ilan edilecektir. 

Derneğe üye olsun yada olmasın tüm meslektaşlarımıza hukuki destek verilecektir. 

Orman Muhafaza Memuru olarak görev yaptıktan sonra sağlık ve diğer sebepler ile kadro değiştiren meslektaşlarımız üye aidatlarını ödedikleri takdirde derneğin sağlayacağı her türlü imkanlardan faydalanmaya devam edeceği gibi, Ormancılık Meslek Yüksek okullarından mezun olan Orman Muhafaza Memuru adaylarının da derneğe üye olmalarının önü açılacaktır.

OMMB Platformu olarak misyonumuz Orman Muhafaza Memurlarının birlikte hareket etmesini sağlamak ve gelecekte hakettikleri saygınlığa ve sosyal haklarına kavuşması için mücadele etmektir.

Bu mücadeleyi tüm meslektaşlarımız adına en iyi şekilde verecek olan İbrahim Uysal için tüm meslektaşlarımızın Düzce’ye SON kez gelerek oy kullanmalarını bekliyoruz.

Saygılarımızla..

OMMB PLATFORMU

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.