Adam gibi adam Hayri SEVER

18.05.2021
494
Adam gibi adam Hayri SEVER

Hayri Sever, namı değer Hayri Çavuş. Gerze Orman İşletme Müdürlüğünün Hayri Amcası, Abisi, Ustası, Dayısı.. 32 yıldır Devlet için alın teri dökmüş, emek vermiş ve yaklaşık iki yıldır da benim kahrımı çekmiş gerçek manada bir Orman sevdalısı ve işini severek yapan ender insanlardan biri..
Maalesef benim yokluğumda son mesaisini tamamlamış ve emeklilik hayatına ilk adımını atmış. Şahsen üzülsem mi sevinsem mi bir türlü karar veremedim.

Orman Muhafaza Memuru arkadaşlarım beni çok iyi anlayacaklardır. Tüm meslektaşlarımın mumla arayıp da bulamadığı işçi tipidir Hayri abi. Arkanı yasladığın taş gibidir. Hem güvenilir, hem çalışkan hem de zeki, “adam gibi adam” tabiri vardır ya, hah işte o tabirin tam karşılığıdır..

20 yıllık memuriyetimin üzerine bana çok şey katmış, öğretmiş ve abilik yapmıştır. Gönül isterdi ki biraz daha fazla çalışalım. Olmadı.

Sevgili ustama, abime, dayıma bu saatten sonra hayırlı bir ömür ve bereketle geçecek bir emeklilik hayatı dilemek düşüyor. Allah gönlüne göre versin Hayri Abim.. Belki kurumla ilişiğini kesmiş olabilirsin ancak abi kardeşlik hukukumuz her türlü kurumsal ilişkinin üstündedir. Allah her daim yar ve yardımcın olsun.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun USTAM..

Orman Muhafaza Memuru Ahmet ÖZDEMİR

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.