BAŞLARKEN

OMMB (ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI BİRLİĞİ) mesleğini severek icra eden ve hakkettiği saygınlığı tekrar kavuşturmayı hedefleyen bir kaç Orman Muhafaza Memuru tarafından 14.01.2018 tarihinde kurulmuş, amacı Türk Ormancılığına ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine daha iyi hizmet vermek olan, bir sosyal medya hesabı üzerinden de bu amaç doğrultusunda çalışmalar yapan bir platformdur.

Zaman içerisinde neredeyse tüm Orman Muhafaza Memurları tarafından destek bulan ve ilgiyle takip edilen platformumuz daha fazla insana ulaşarak hem Orman Muhafaza Memurlarının çalışma şartlarının anlatılması, hem de mesleğin icracıları olan Orman Muhafaza Memurlarının sıkıntılarını Lisan-ı münasiple kamu oyuyla paylaşılması adına www.ommbirligi.com adlı Web sayfamızın hayata geçirilme gerekliliği hasıl olmuştur.

OMM BİRLİGİ olarak bu güne kadar nasıl ki tüm Orman Muhafaza Memurlarının ve Orman Çalışanlarının sesi ve vicdanı olduysak bundan sonra da aynı duruşu sergilemeye, kurulmuş olan Web sayfamız aracılığı ile devam etireceğimizi tüm ormancılık camiasına duyurur;

Desteklerini ve ilgilerini üzerimizden eksik etmeyen tüm Orman Çalışanlarına da kalbi selamlarımızı ve hürmetlerimizi sunarız.

ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI BİRLİĞİ
www.ommbirligi.com