ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI GAKKOŞLARIN YANINDA

19.02.2020
1.259
ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI GAKKOŞLARIN YANINDA

24 Ocak 2020 günü cuma akşamı nadide şehrimiz gakkoşlar diyarı Elazığımızda meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem tüm ülkemizi üzmüş ve herkes elinden geleni yapmak için seferber olmuştu. Bizler de bireysel yardımlarımızı çeşitli yardım kuruluşları aracılığı ile yapmaya çalıştık.

Bunun yanında 3 yıla yakın süredir faaliyette olan Orman Muhafaza Memurları Birliği Platformu, daha önce de bu tür sosyal sorumluluk gerektiren faaliyetler içinde yer almış, Orman Muhafaza Memurlarının destekleri ile ihtiyaç sahipleri için toplanan yardımları bizzat meslektaşlarımızın elleri ile ihtiyac sahiplerine ulaştırılılmıştı.

Elazığ’da olan deprem sonrası gerek yardım kuruluşları ve gerekse Devletimiz burada yaşayan kardeşlerimizin yaralarını sarmak için üstün gayret göstermiş, ancak bütün bu çabalara rağmen yeterli yardım alamayan, gururlu duruşları yüzünden hep kendilerinden daha ağır şartlarda yaşayanların yardım alması gerektiğine inanan iki aileye Elazığ’da bulunan bir ilköğretim okulunun okul aile birliği vasıtasıyla ulaşmış, ve gerçekten yardıma muhtaç olan bu iki anneye de OMMB Platformu olarak nakdi olarak yardım etmenin huzurunu yaşamış bulunduk.

İlk annemiz 4 cocuklu esinden ayrı yaşamak zorunda kalan, evi ağır hasarlı, yıkıldı yıkılacak diye bekliyen ve hala çadırda kalan bir aile.

Diğer annemiz ise 2 çocuklu eşinden ayrı, çocukların biri dersane öğrencisi diğeri ise 11. Sınıf öğrencisi olan, maddi imkansızlıklara dolayı kayın biraderinin evinin bahçesinde mecburiyetten çadır kuran ve orada ikamet eden bir anne.

Yardımda bulunan meslektaşlarımızın yardımlarını Rabbim kabul eylesin. Bizler OMMB Platformu ve Orman Muhafaza Memurları olarak sadece kendi menfaatlerimizi değil ülkemizde sıkıntıya düşmüş tüm Türk insanının derdiyle dertlenen askeri-polisi şehit olunca ağlayan üzülen ülkemizin sevincinde sevinen mutlu olan meslek topluluğuyuz.

OMMB Platformu olarak bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk gerektiren işlerin merkezinde olacağımızın, Devletimizin ve Milletimizin her zaman yanında yer alacağımızın bilinmesini isteriz.

Var olsun OMMB..

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.