Orman İşletme aracı kaza yaptı 5 yaralı

Kontrolden çıkan Karabük Orman İşletme Müdürlüğüne ait pikap kontrolden çıkaracak kaza yaptı

Karabük’ün Yenice ilçesinde kontrolden çıkan ve  takla atarak ters dönen pikapta bulunan personellerimizden 5 arkadaşımız yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Derebaşı Köyü’nde meydana geldi. Ersin K. idaresindeki 78 AAT 017 plakalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile birlikte bulunan personellerimizden Mustafa M., Fadime T., Merve İ. ve Süleyman S. yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda  jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.  Araç içerisinden çıkarılan yaralı personellerimize  sağlık ekiplerinin olay yerinde  ilk müdahalesinin ardından önce Yenice Devlet Hastanesi’ne sonra KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan personellerimizin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.