OMMB Kimdir?

10.02.2022
OMMB Kimdir?

OMMB Yurdun dört bir yanında birbirlerinden bi haber çalışan Orman Muhafaza Memurlarını bir araya toplayan her birinin sorununa elinden geldiğince kendi sorunu gibi çözüm arayan gönüllülerin toplandığı ilk ve tek platformdur.Ekmeğimizi kazandığımız mesleğimizi,daha iyi durumlara seviyelere gelmesini isteyen düşünen çaba gösteren çareler arayan ormancıları tek bir birey olmaktan toplu istikrarlı demokratik kararlar alınan objektif bir vücut bulduğu bir oluşumdur. OMMB hiç bir güce bağlı olmadan gücünü birlik ve beraberlikden almaktadır.OMMB sendika ve dernek üzerinde bir konuma güce sahip olmuştur.Bu seviye getiren çaba gösteren geliştiren herkese teşekkür ediyorum.OMMB mobbinge uğrayan, darp gören,haksızlığa uğrayan meslektaşımız lara BİZİM ÜYEMİZ mi diye sormadan çözüm bulunan sosyal dayanışma grubumuz dur.Memleketin her köşesinde bir kapımızın olduğunu bize gösteren bir yuvamızdır.