Dernek Başkan Adayımız

10.02.2022
117
Dernek Başkan Adayımız

OMMB Platformu olarak kendi geleceğine sahip çıkmak için tüm Orman Muhafaza Memurlarını Orman Muhafaza Memurları ve Emekliler Derneğine üye olup Kasım ayında yapılacak dernek yönetim seçimlerine iştirak etmelerini bekliyoruz. OMMB olarak bizler dört yılı aşkın bir süredir Orman Muhafaza Memurlarının özlük hakları ve uğradıkları haksızlıklara mücadele veriyoruz. Kuruluş amacı Türkiye genelindeki tüm Orman Muhafaza Memurlarının bir araya getirilerek tek çatı altında toplanması olan OMMB Platformu, bugüne kadar Orman Muhafaza Memurlarının menfaatleri doğrultusunda hareket etmiş, bu uğurda ciddi mücadeleler vermiştir.
Artık verilen mücadelenin dernek çatısı altında gerçekleşmesi için geçen dönem olduğu gibi bu dönem de dernek başkanlığına adayız. Adayız diye yazmamızın nedeni OMMB Platformunun bir yada birkaç kişinin inisiyatifi ile değil, tüm Orman Muhafaza Memurlarının düşünce ve beklentileri ile şekillenmesidir. İsimler mutlaka önemlidir. Ancak aslolan hedefler ve bu hedefler için verilecek olan mücadeledir.
OMMB tüm meslektaşlarımızın oyuna taliptir. Ancak oydan önce tüm meslektaşlarımızın bir an önce derneğimize üye olup oy kullanması gerekmektedir. Kime oy verdiğimizinin bir önemi olmadan önceliğimizin mesleğimize sahip çıkmak için üye olarak Düzce’ye gidip oyumuzu kullanmak olduğunu bilmemiz gerekiyor.
OMMB Platformu olarak hiç kimseye dikensiz gül bahçesinde türküler söyleyerek gezeceğimizi vaad etmiyoruz. Belki tüm Orman Muhafaza Memuru arkadaşlarla fotoğraf çekilip resim albümü paylaşamayacağız, belki gönüllerinizi kandırmak için seçim odaklı yalanlar da söylemeyeceğiz, OMMB olarak tek söz verebileceğimiz şey, dört yıldır hepimiz için nasıl bir mücadele verdiysek dernek çatısı altında bunun kat be kat fazlasını vereceğimiz olur. Belki bu yüzden soruşturmalar geçireceğiz ancak ne olursa olsun yasal sınırlar dahilinde Orman Muhafaza Memurlarının hakları için mücadele edeğimizin sözünü verebiliriz.

Biz dikenli ve çetin bir yola giriyoruz ve bu yolda yolbaşçımız olarak İbrahim Uysal’ı Dernek Genel Başkan Adayımız olarak tüm Orman Muhafaza Memurlarının takdirine sunuyoruz.
OMMB PLATFORMU

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.