Başımız sagolsun…

11.09.2022
312
Başımız sagolsun…

 

Hatay İl Müdürlüğümüzde görevli Av Koruma memurumuz Mehmet Ali Koşar görev esnasında yasa dışı av yapan şerefsizlerce vurulalarak hayatını kaybetmiştir. Diğer görevlimiz Mehmette ayağından yaralanmıştır.
Her yıl büyük mücadele verdiğimiz sapık zihniyetli, yırtıcı kuş ,(kartal şahin atmaca vs.) vuran ve bunları yiyenlerden olan bu karektersizleri tespit etmek için çalışmalar devam etmekte olup dört çocuğu yetim kalan görevlimize Allahtan rahmet yaralı arkadaşımıza acil şifalar dilerim.

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 6 Yorum
  1. AHMET KUZU dedi ki:

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.

  2. Ibrahim durmaz dedi ki:

    Allah rahmet eylesin ailesine ve teşkilâtımıza bas sagligi dilerim rabbim sabirlar versin

  3. Mehmet Zahit Atay dedi ki:

    Tüm Orman Muhafaza Memurları Birliği camiasının başı sağolsun bu katliamlar son bulacak, gerekli tedbirleri alacak makamda oturan zaatlar, bizler ölürken veya yaralanırken rahat koltuklarında çaylarını yudumlayıp bi taziye mesajı yayınlayıp yarınki öğlen yemeğini nerede yiyeceklerini aileleriyle nerede tatile gidecekleri sorunun çözmekle meşgul olacaklar. Allah bu sıkıntıyı yaşayan bizlere yardım etsin. Orman Muhafaza Memurlarına karşı kör sağır dilsiz olan kim varsa rahat yüzü vermenin. Merhumun acılı ailesine ateşin düştüğü yer olan babasız ve dul kalan kardeşlerime sabrı camil dilerim. Ommb olarak maddi manevi yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.

  4. Celal ALTINAY dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

  5. Bi Giresunlu dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah
    Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşAllah

    Rabbim Şehadetini kabul etsin inşAllah

  6. Hakan Turan dedi ki:

    Bu kaçıncı can kaybımız daha kaç can yitecek yetmez mi ey bizi güya temsil eden yöneticiler koltuk düşkünleri… Bizler kolluk kuvveti isek o halde kanun içinde adımız olsun bize kıyan eller için caydırıcı cezalar olsun olsun ki bir daha canımıza kıymasınlar…
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah 😢😢