OMMB DEDİKODU YAPMAZ…

26.02.2022
88
OMMB DEDİKODU YAPMAZ…

OMMB DEDİKODU YAPMAZ, KARALAMA YAPMAZ, İFTİRA ATMAZ, ORMAN MUHAFAZA MEMURLARININ İMKANLARI İLE MAKAM VE MEVKİ PEŞİNDE KOŞMAZ!

Son zamanlarda Orman Muhafaza Memurları ve Emekliler Derneği seçim çalışmaları için, birçok Başkan adayı meslektaşlarımızı ziyaret edip çalışmalarına hız vermiş durumda. Bu bizleri de memnun eden ve bu zamana kadar yapılmamış olmasını hayretle karşıladığımız bir durumdu. Bu zamana kadar olması gereken de buydu diye düşünüyoruz.
Daha önceleri dernek seçimi olduğunu ya çok az kişi duyardı, ya da kimsenin haberi dahi olmadan elimize dergi geçerse yönetimin değiştiğini öğrenirdik.

Fakat bu sefer başkan adayları ve destekçileri seçime sekiz ay kala çalışmalarına başlamış durumdalar. Bu durumu OMMB olarak destekliyor ve tüm Başkan adaylarına başarılar diliyoruz.

Ancak özellikle derneğin imkanlarını kullanarak meslektaşlarımıza ulaşan değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimizin, seçim çalışması adı altında derneğin ve Orman Muhafaza Memurlarının gelecekleri için sahip oldukları vizyonu anlatmaktan ziyade OMMB yi ve OMMB Başkan Adayımız İbrahim Uysal’ı karalamak ve değersizleştirmek için çaba gösterdikleri bilgisi gelmektedir. OMMB için dernek yönetimine aday olan her kardeşimiz, abimiz bizim için kıymetlidir. Önce bunun altını çizelim. Seçim bitene kadar hiç bir Adayımız hakkında menfi bir açıklama yapmayacağımızı en baştan beri belirttik. Ancak bu açıklama bize yapılan karalama ve iftiralara karşı sessiz kalacağımız anlamına gelmiyor.

Hakkımızda ileri geri yorum yapanlardan ricamız, kendi seçim çalışmalarında Orman Muhafaza Memurları için yapacakları güzel işlere yönelik açıklamalarla oy toplamaya çalışmaları, yapacakları seçim çalışmalarında Orman Muhafaza Memurları Birliği hakkında asılsız, mesnetsiz ve art niyetli açıklamaları bırakmalarıdır.
OMMB Platformu olarak hiçbir şeyden bir çekincemiz yoktur, olmayacaktır. Biz Orman Muhafaza Memurları ve Emekliler Derneği seçimlerini bir şölen havasında yapmayı, kazanan kim olursa olsun Orman Muhafaza Memurları için birlikte çalışmayı düşünüyoruz. Aksi düşünen arkadaşlarımızı da aklı selime davet ediyoruz.

Bizim niyetimiz Orman Muhafaza Memurlarını ayrıştırmak değil, birleştirmektir. Fakat bu niyeti suistimal edenlerle de mutlaka bir hesabımız olacaktır.
OMMB PLATFORMU

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.