ACI KAYBIMIZ

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü, Menemen Orman İşletme Şefliği’nde görevli Orman Muhafaza Memuru Yusuf Güneş, 14.10.2021 Perşembe günü Menemen Emirâlem Göleti yakınlarında ormanlık alanda tomruk nakliyatı sırasında freni patlayan bir kamyonun altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası olan 56 yaşındaki Orman Muhafaza Memuru Yusuf Güneş’in ölümü olay yerine gelen mesai arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.
Orman Muhafaza Memuru Güneş’in cenazesi Menemen Uğur Mumcu Mahallesi Sehzade Camii’nde kılınacak ikindi namazı sonrası defnedilecek.
.
Mesai arkadaşımız Yusuf Güneş’e Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Başımız sağolsun!.. - 13 Kasım 2021
Başımız Sağolsun… - 7 Kasım 2021