Bir sorum var!

05.06.2021
Bir sorum var!

Sevgili Orman Muhafaza Memuru arkadaşlar, OMMB Platformu olarak Tarım-Orman hizmet kolunda bulunan tüm sendikalara sorulmak üzere, mesleğimize ait sosyal ve ekonomik soru ve sorunları bizlerle paylaşırsanız, bizler de bu soruları ilgili sendikalarla ileterek sorularınız ve sorunlarınız hakkında verilecek cevapları www.ommbirligi.com adresinden ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak mesleki sorunlarımıza çözüm aramak için emek veren sendikalarımızın hakkımızda düşündüklerini ve bizler için verdikleri emeklerin hangi aşamada olduklarını siz sevgili meslektaşlarımızla paylaşmayı düşünmekteyiz.
En fazla sorulan sorular ilgili sendika yetkililerine iletilmek üzere derlenerek mini röportajlar halinde yayınlanacaktır.
Tüm meslektaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.
OMMB Platformu