OMMB PLATFORMU OLARAK İBRAHİMLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

01.03.2021
1.267
OMMB PLATFORMU OLARAK İBRAHİMLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bilinen adıyla “Ormancı ” bilinmeyen adıyla “Orman Muhafaza Memuru” yıllardır Devletine ve Milletine daha yeşil bir vatan uğrunda hizmet etmiş ve etmeye devamm etmektedir.Kaderinden midir, sahipsizliğinden midir bilinmez ama yaptığı işin kutsîyetine ters orantılı olarak taşrada sıkışıp kalmıştır.
Ülkemizin Akciğerleri olan ormanlarımızı koruma uğruna şehitler veren mesleğimiz başta bizlerin vurdumduymazlığından kaynaklı olmak üzere kendimizi yeterince anlatamadığımızdan Müzeyyen Senar’dan dinlenen hiç hoş anlatılmayan ve hak etmediğimiz bir kimlikle anılır olmuşuz.
Tüm bu olumsuzluklar içerisinde görev yaparken bu durumdan rahatsızlık duyan meslektaşlarımız Dernek kurarak bir mücadele başlatmış ama yıllar içerisinde o da sahipsizlikten ve sorunları görmezden gelen yönetimler sebebiyle farkındalık oluşturamamışlardır.
Son dönemlerde ise Orman Muhafaza Memurları adına yeni bir ses ve farkındalık oluşturan bir isim olan
İbrahim UYSAL
Bugün Orman Muhafaza Memuru denilince akla gelen ilk meslektaşımız olmuş, mesleğini tanıtmak ve farkındalık oluşturmak adına bir ekol haline gelerek gerek meslektaşlarımıza gerek yeni ve aday meslektaşımıza yardımcı olarak bir marka haline gelen bir isim olmuştur.
Bu yardımları yaparken talihsiz ve bilinçli bir şekilde yaptırımlarla maruz kalarak bizlerin sesi olmak adına çıktığı bu yolda sahipsiz kalmış ve sistemin istenmeyen adamı ilan edilmiştir.
Bizlerin de bu duruma duyarsız kalmamız, İbrahim UYSAL’a destek vermememiz, Orman Muhafaza Memurlarının haklarının aramasında sıkıntı gören birilerini daha da cesaretlendirmiştir.
Meslektaşımızın Orman Muhafaza Memurları için yaptıkları ve bu uğurda başına gelenleri hepimiz yakından biliyoruz ama her ne hikmetse bilmezden gelmeyi tercih ediyoruz.
Bizlerin sesi olduğu ve mesleğinin onuru için sudan ve naneden sebeplerle sesi kesilerek, kurum içinde kurulan kumpas ve bilinçli bir iftira yolu seçilerek insan onuruna yakışmayan bir şekilde mağdur edilmiştir.
Bizlere yakışan meslektaşımıza kumpas ve iftira yoluyla yapılan bu haksızlığa karşı ona sahip çıkmak ve sahipsiz olmadığını haykırmaktır.
Hepimizin başına gelebilecek bu gibi olaylara birlik olmak adına amasız ve fakatsız taraf olmalıyız.
Yapılan ve görmezden gelinen bu haksızlığa Nemrut’un yaktığı ateşe su taşıyan karınca misali tarafımız,safımız belli olsun demeliyiz. Pek bilinmesede aynı hikayede anlatılan ateşi körüklemek için üfleyen yılanlara fırsat vermemeliyiz.
GÜN BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!
İçerisinde bulunduğumuz durum bazılarımızı sabırla, bazılarımızı da yardım etmek-etmemekle sınıyor.
Hep beraber desteğe ihtiyacı olan meslektaşımıza sahip çıkarak görevimizi yerine getirelim. Geçmişte olduğu gibi bu gün de İBRAHİMLERİN yanında olalım.
OMMB

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.