Çanakkale’de orman yangını!

Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin söndürülmesi için havadan ve karadan orman genel müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale ediliyor. Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa’daki son programını iptal ederek Çanakkale’deki yangın bölgesine hareket etti. Gelen bilgilere göre ise; yangının şehitliğe 1500 metre mesafede olduğu bildirildi. Rüzgarın şiddetli olması yangının büyümesinde etkili oldu. Olay yerine gelen Bakan Pakdemirli, “300 hektara yakın bir alanı kaybettik. Yangın kontrol altına alınana kadar bölgeden ayrılmayacağım.” açıklamasında bulundu.

OGM nin kurumsal imajı - 26 Temmuz 2021
Karar Sizin! - 25 Temmuz 2021