OMMB PLATFORMUNDAN KAMUOYUNA

01.04.2022
176
OMMB PLATFORMUNDAN KAMUOYUNA

Dört yılı aşkın bir süredir sosyal medya üzerinden organize olarak Orman Muhafaza Memurlarının tanıtımı ve sosyo-ekonomik şartlarının iyileştirilmesi için faaliyet gösteren Orman Muhafaza Memurları Birliği sosyal medya platformu bu zaman zarfında gerek meslektaşlarımız gerekse kurum amirleri tarafından tanınmış ve yaptığı çalışmalar ilgiyle takip edilmiştir.

Bu süreçte hiçbir kurum ve stk’yı hedef almamış, hedef göstermemiş ve bu amaçla hareket etmemiştir. Hangi kurum yada Stk tarafından Orman Muhafaza Memurlarına karşı yapılmış bir haksızlık varsa dile getirmiş, inisiyatif kullanmış ve tüm Orman Muhafaza Memurlarının haklarını savunmak için azami gayret göstermiştir. Ne üyeleri ya da takipçileri üzerinden nemalanmaya kalkmış, ne de sahip olduğu gücü kendi menfaatine kullanmıştır.

Adaletsizlikle beslenen, korku yayarak ayakta kalmaya çalışan, kendini devletten üstün görecek kadar narsizm bataklığına batmış, geçmişi şaibelerle dolu, meslektaşlarını savunmak yerine mikro milliyetçilik sevdası ile bir (sözde) şarkıcıyı aklayıp paklamaya çalışan zihniyetin bizi ve dolayısı ile de ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI VE EMEKLİLERİ DERNEĞİ SEÇİMLERİNİ KAYBEDEN grubumuzun kurucusu arkadaşımızı anlayabilmesini beklemek gibi bir yanlışa düşmemiz beklenemezdi.
Beklemiyorduk da. Ancak kaleme alacak kadar öfke duyacaklarını da ummuyorduk. İbrahim Uysal, dolayısı ile de OMMB Platformu bu zamana kadar Orman Muhafaza Memurlarının ve adaylarının haklarını nasıl savunduysa bundan sonra da savunmaya devam edecektir.

OMMB Platformu Devletinin, Milletinin ve Meslektaşlarının yanında olmaya devam edecektir. Hiçbir kınayanın kınamasından çekinmeden inandığı doğruları dile getirmeye devam edecektir. Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneğine başkan olmak ya da olmamak gibi bir derdimiz olmamıştır. Böyle bir hedefimiz de yoktur. Bu zamana kadar küçük hesaplardan uzak durarak Orman Muhafaza Memuru merkezli faaliyet göstermeye çalıştık. Bizim hedefimiz Orman Muhafaza Memurlarının hak ettiği değeri kazanana kadar mücadele etmek ve mesleği götürebildiğimiz kadar ileri götürmektir. Bunun için gerekli görürsek dernek de, sendika da kurmaya muktedir olduğumuz gibi üyesi olduğumuz Orman Muhafaza Memurları ve Emekliler Derneği yönetimine de aday olmaya muktediriz. Kazanır yada kaybederiz. OMMB için önemli olan Hak için haklının yanında yer alabilmektir.
OMMB Platformu olarak hiç bir sendikanın ve siyasi partinin yanında olmadığımız gibi karşısında da değiliz. Orman Muhafaza Memurlarının özlük ve ekonomik hakları için emek veren her kuruma ve Stk ya elimizden gelen her türlü desteği vermeye ve birlikte çalışmaya hazır olduğumuz gibi, mesleği ve meslektaşlarımızı yok sayacak her kuruluşun da karşısında mücadele etmeye hazırız.

Saygılarımızla..
OMMB PLATFORMU

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.