OMMB ne yapıyor?

Bir vali güzel bir yol yaptırmış.

Ve yoldan en güzel kim geçecek diye bir yarışma  düzenlemiş.

Yarışma günü kimi at arabası,kimi süslediği bisikletini,kimi en güzel esvabı ile “en güzel geçen”olmak içinyol kenarına gelir.

Nihayet,tüm gün yoldan geçilir.

Tekrar valinin yanına döndüklerinde hepsi aynı şikayette bulunur.

Yolun bir yerinde moloz yığını vardır, bu yolculuğu hayli zorlaştırır. Günün sonunda son yolcuda yorgun argın üstü başı toz toprak içinde valinin yanına ulaşır.

Bu son yolcu valiye, saygıyla yönelerek içi altınla dolu torbayı uzatır ve der ki: Yolda insanların geçmesini zorlaştıran moloz yığınını gördüm.

Hz.Muhammed(sav) in : “Rahatsızlık veren

bir şeyi yoldanmkaldırmak sadakadır” sözünü hatırladım ve yolu temizledim. Molozun altında bu altın dolu torbayı buldum.

Ahaliden kimsenin bu kadar altını olamayacağına göre bu altınlar size ait olmalı..

Vali gülümseyerek cevap verir:

“O altınlar senin.

Zira yarışmanın galibi sensin.

Yoldan en güzel geçen kişi, ardından gelenler için yoldaki engelleri kaldırandır” der.

Allah CC

geçtiğiniz bu hayat yolunda önden gidipte,önünüzdeki engelleri kaldıran insanları hayatınızdan hiç eksik etmesin İnşa’Allah..,,,,,  “BİZ” ler meslektaşlarımız için “ÖNDE gidip, ÖNÜMÜZDE Kİ Engelleri KALDIRIYORUZ”,,,,,, bu uğurda her ay “HESAP” Veriyoruz😎🤔,,,,,,, varsın olsun,,,,,, tüm “ORMAN MUHAFAZA MEMURLARINA”   Selam olsun,,,,,,,,,     OMMB PLATFORMU

Başımız sağolsun!.. - 13 Kasım 2021
Başımız Sağolsun… - 7 Kasım 2021