Şehidimiz var

Bir canımızı daha yanan ormanlarımızı kurtarmak adına ŞEHİT verdik. Bu acının tarifi yok. Meslekte özellikle dış yangınlara giderken veya Ekiplerimizi uğurlarken ettiğimiz bir dua vardır. Hayırla gidin, savaşın, kapkara dönün ama DÖNÜN!

Marmaris’deki orman yangınında maalesef Görkem Kardeşimiz sevdiklerine ve arkadaşlarına dönemedi. Her yangında, yanmaktan kurtardığımız her ağaçtan, her canlı hayatından sonra yorgun, üzgün ama huzurla görev yerlerimize dönerken en büyük mutluluğumuz can kaybının olmaması olurdu. Her yangın sezonunda, kayıpsız, kazasız bir sezon geçirmek için dua ederken böyle bir acı yaşamanın kelimelerle tarifi mümkün değil.

Tüm Orman teşkilatının başı sağolsun. Nurlar içinde yat Görkem HASDEMİR kardeşim.

YEŞİLVATANŞEHİTVERDİ

Marmaris