HAYIRLI OLMASIN, HELAL OLSUN!!

21.03.2021
573
HAYIRLI OLMASIN, HELAL OLSUN!!

OMMB Platformunu takip edenler ve özellikle Orman Muhafaza Memurları, İbrahim Uysal’ın uğradığı haksızlığı ve yapılan hukuksuz uygulamaları yakından takip etmişlerdir..

Çeşitli iftiralar, haksız uygulamalar, adam kayırmalar sonucu geçirdiği soruşturmalar nedeniyle cezalandırılan ve ardından sürgün edilen İbrahim Uysal, bu keyfi ve hukuksuz uygulamalara karşı sessiz kalmamış, maddi ve manevi olarak vermiş olduğu mücadeleyi ezilen, hor görülen ve yok sayılan tüm Orman Muhafaza Memurları adına sonunda kazanmıştır.

Haklı olduğu bilinmesine, bu konuda muhakkik raporu olmasına rağmen, sırf Orman Muhafaza Memuru olması nedeniyle cezalandırılmış, cezalandırılması için amirler tarafından yalan ifadeler alınmış, bütün bu düzmece raporlar ortayken dikkate alınmamış, bizzat kurum amirleri tarafından sümen altı edilmiş ve bu şekilde İbrahim Uysal nezdinde tüm Orman Muhafaza Memurlarının ve OMMB Platformunun vermiş olduğu haklı mücadele sekteye uğratılmak istenmiş ve susturulmaya çalışılmıştır.

Yalanlarla, düzmece raporlarla, iftiralarla bir meslektaşımızın susturulmaya çalışılmasını OMMB Platformu olarak kabul etmiyoruz. Yapılan bu hukuksuz uygulamalara sebep olanlar, destek verenler ve sessiz kalanlar hakkında gerekli işlemler yapılana kadar her platformda dile getirmeye ve savunmaya devam edeceğimizi ifade ediyoruz.

Bu nedenle, bu haksız soruşturmada görev alan tüm Muhakkik ve Müfettişler hakkında yasal işlem başlatacağımızı, ilgili İşletme Müdürleri ve üst amirleri hakkında da gerekli hukuki mücadeleyi vereceğimizi tüm OGM Çalışanlarının bilmesini ve bu haklı mücadelede bizlerin yanında yer almalarını temenni ediyoruz.

Yapmış oldukları hukuksuz uygulamalar neticesinde 182 yıllık tarihi olan OGM’nin toplum nezdinde itibarının düşürülmesine ve adının haksız ve hukuksuz uygulamalar ile anılmasını sebebiyet veren kurum çalışanları hakkında derhal idari işlem yapılmasını ve bu tür haksızlıklara mahal verilmemesi için görevlendirilen muhakkik ve müfettişlerin hakkaniyetli, konularında bilgi sahibi, mesleği iyi bilen ve onurlu insanlar tarafından yapılması için LİYAKAT sahibi kişiler arasından seçilmesi, gerektiğini düşünüyoruz.

OMMB Platformu olarak da İbrahim Uysal Meslektaşımıza hayırlı olsun yerine verdiği mücadeleden ötürü “HELAL OLSUN” diyoruz.
OMMB Platformu

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.