KUZEY YILDIZI ADLI DİZİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUDUR!!

14.12.2019
3.696
KUZEY YILDIZI ADLI DİZİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUDUR!!

KUZEY YILDIZI ADLI DİZİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUDUR!!

ormancı

Show TV de yayınlanan Kuzey Yıldızı adlı dizide Orman Muhafaza Memuru olarak gösterilmeye çalışılan figüranın Devlet Memuruna yakışmayan, hele de halkla içiçe olan ve ormanlarımızı korumak için 7 gün 24 saat görev başında emek veren Orman Muhafaza Memurlarına hiç yakışmayan bir biçimde bizi temsil etmesi kabul edilemez.
Orman Muhafaza Memurları bırakın vatandaşa silah çekmeyi, sesini dahi yükseltmeden, adabı muaşeret usulüne uygun, karşısındaki vatandaşı rencide etmeden görevini ifa etmeye çalışırken, bu şekilde lanse edilmesi tüm camiamız tarafından esefle izlenmiştir.
Orman Muhafaza Memurlarını kaba, asabi, maganda gibi gösteren Show TV de yayınlanan Kuzey Yıldızı adlı dizinin Orman Muhafaza Memurlarından ve Orman Çalışanlarından derhal özür dilemesi gerekmektedir.

Orman Muhafaza Memurlarını bu şekilde göstermek, meslek itibarımız zedelelediği gibi mesleğimizin kamu oyunda küçük gösterilmesine de sebebiyet verecektir. İlgili kanalın, özellikle Orman Muhafaza Memuru rolünün olduğu sahneyi derhal yayından kaldırması, aksi takdirde gerekli yasal işlemlerin bizzat tarafımızdan yapılacağını tüm kamu oyuna duyururuz.

ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI BİRLİĞİ

0 Paylaşımlar
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mustafa Gül dedi ki:

    Orman muhafaza memurları nı aşağılayıcı ve devlet memuruna yakışmayacak şekilde lanse eden bu diziyi kınıyorum. Orman muhafaza memurları Birliği olarak bu konuya değindiğiniz için teşekkürler