Reklam

ORMANCILAR HAYAT KURTARDI

ommb

Bolu, Göynük’de Alzheimer hastası olan bir hastanın kaybolduğu haberi ile alarma geçen Orman İşletme Şefliği ekipleri ve İlçe Jandarma ekiplerinin birlikte yaptıkları müşterek arama çalışmaları sonucunda Sakarya nüfusuna kayıtlı Abdullah isimli vatandaşımızı sağ salim bir şekilde bularak sağlık ekiplerine teslim etmeleri hasta yakınlarını ve Meslektaşlarımızı sevince boğmuştur.

OMMB Platformu olarak Meslektaşlarımızı gösterdikleri çaba için tebrik ediyoruz. Orman Muhafaza Memurlarının sadece Ormanların korunması için değil, Vatanın ve Aziz Milletimizin her daim savunmasında da görev başında olduğunu gösterdikleri için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

OMMB PLATFORMU