YAPILAN USULSÜZLÜKLERİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ

28.01.2020
YAPILAN USULSÜZLÜKLERİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ

OGM’NİN GÖREVDE YÜKSELME KRİTERLERİ NELERDİR?

Mülakat adaletsizliği hakkında kafasında hala soru işareti olan sendika ve kurum varsa;Sınavdan 61 puan alarak tekniker olan Personel Şefi ile 90 ve üzeri puan alan en az 15 Orman Muhafaza Memurlarını karşılaştırsın.Sınavı ucu ucuna geçerek tekniker olanla ilk ona girip de açıkta kalan meslektaşlarımız arasındaki fark nedir?61 puanla tekniker olan 96 puan alıp açık da kalandan ne kadar üstündür ve bu üstünlüğün kriteri nedir?

Kurumdaki statüsü müdür?

Bağlı bulunduğu sendika mıdır?

Bağlı bulunduğu cemaat midir?

Gönül verdiği siyasi parti midir?

Mezun olduğu lise – üniversite midir?

Sınav ve mülakat öncesi bu kriterler netleştirilirse bizler de ona göre pozisyon alır, onca üretim, yangın ve bilimum diğer işlerle uğraşırken sabahlara kadar ders çalışmak zorunda kalmayız.Belirtilen kriterlere uyanlar sınava ve dolayısıyla teknikerliğe girer, diğerleri de ya kriterlerini değiştirir ya da kaderine baştan razı olur.OMMB olarak bizler açık ve net bir şekilde “KRAL ÇIPLAK” diyoruz. Ve hala övgüler dizen, sınavın usulüne uygun olarak yapıldığını ima eden, ve yine hala adaletten dem vuranları “BİR KISIM ÇALIŞAN” olarak önce vicdanlarına, sonra da Allah’a havale ediyoruz.

ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI BİRLİĞİ