TOÇ-BİR-SEN TÜM ORMAN MUHAFAZA MEMURLARINDAN ÖZÜR DİLEMELİ!

27.01.2020
TOÇ-BİR-SEN TÜM ORMAN MUHAFAZA MEMURLARINDAN ÖZÜR DİLEMELİ!

26 Ocak günü Tarım-Orman alanında yetkili sendika olarak faaliyet gösteren TOÇ-BİR-SEN Sendikasının, mülakatta haksızlığa uğrayan Orman Muhafaza Memurları hakkında kullandığı “BİR KISIM ÇALIŞAN” ifadesi, çoğunluğu TOÇ-BİR-SEN üyesi olan Orman Muhafaza Memurlarını üzmekle birlikte, sendika içerisinde yer alan Orman Muhafaza Memurlarının mesleki olarak bir anlam ifade etmediği ve genel manada dolgu malzemesi olarak görüldüğü kanısı oluşturmuştur.

Yetkili sendikanın bu yaklaşımdan uzaklaşarak tüm Orman Muhafaza Memurlarından özür dilemesi ve Orman Muhafaza Memurlarına yapılan haksızlık karşısında bir sendikanın yapması gereken görevleri ne ise onlara yoğunlaşması tüm Orman Muhafaza Memurlarının talebidir.

Biz “BİR KISIM ÇALIŞAN” değil bu kurumun asli unsurlarından olan Orman Muhafaza Memurlarıyız!

Her türlü yangın, kaçakçılık, üretim ve diğer bütün işlerde ön safta yer alan, ve çoğunluğu TOÇ-BİR-SEN üyesi olan Orman Muhafaza Memurları daha fazla saygıyı haketmektedir.

Tüm kamu oyuna saygılarımızla

Orman Muhafaza Memurları Birliği Platformu